Tisdag

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 22:14:00 | I kategori: Lägenheten | 24 kommentarer




Gick lös med kamerna i sovrummet ikväll. Linnet kommer från Ullared. Vill ni se resten av kläderna jag köpte där? I surfplattan är min farbror som åter igen var med på Vem vet mest och tog sig till final, på väggen hänger Marimekko Moments, speglen ska hängas upp på väggen i helgen likaså Andy Warhal-tavlorna, påslakanet är några år gammalt och kommer från Ellos rea och taklampan är från Ikea och den älskar jag.

Slottets spöke

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 22:01:19 | I kategori: | 37 kommentarer




Spöket gör sig iordning då det snart ska gå på sitt arbetspass för natten



Spöket yrar omkring i slottets korridorer



Spöket svävar i luften och gömmer sig under bordet för att invänta ett spök-offer



Spöket har fika-rast och kopplar av i en fåtölj med en bra bok



Spöket är nu klar med sitt arbetspass och tar sig en dusch efter nattens svettiga spökjakt



Även spöken behöver bajsa ibland



Spöket drömmer om ett liv utanför slottets väggar. Det tycket att det är långtråkigt att gå sin spökjakt i samma korridorer natt efter natt.



Spöket vill vara ifred en stund och har satt sig i garderoben för att läsa lite.



Spöket har gått och lagt sig för att sova. Det måste ju vara piggt för inatt ska det ut på ett nytt arbetsplats i slottet.

Ullared...igen.

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 20:23:26 | I kategori: Personligt | 28 kommentarer




Vet inte riktigt vart jag ska börja och vad jag ska berätta men vi har haft en sjukt trevlig helg och det kommer definitivt bli en favorit i repris. Vi möttes upp i Ullared och gick där tills vi var så trötta att vi höll på att ramla ihop. Körde till slottet som vi skulle bo på och jösses vad fint det var. Enorm takhöjd, kristallkronor så långt ögat kunde nå och löjligt billigt. Efter lite vilan och pudring av näsan körde vi in till byn igen och åt middag på Harry´s. Satt där tills de nästan stängde och körde sedan tillbaka till vårt boende och spelade spel och latjade till det nästan blev morgon. Ett spöke fanns det på slottet också. Om ni inte tro mig så ska ni få se bildbevis i nästa inlägg ;) .

En bal på slottet

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 08:57:00 | I kategori: Personligt | 11 kommentarer



Nu är lördagsfrukosten intagen och jag ska snart köra och hämta min vän Sanne. Vi ska köra till ett slott i de halländska skogarna där vi ska möta upp Jenny och Maria som bor i Norge. Har inte setts på flera månader så vi bestämde oss för att mötas upp nästan halvvägs och ha en tjejhelg. Vi skulle ha åkt redan igår men det blev lite ändrat i sista stund vilket var tur eftersom jag varit sjuk i några dagar. Kameran är självklart med så i nästa inlägg får ni veta mer om resan och se en massa bilder. Ska bli mysigt att åka iväg och övernatta med sina bästa vänner.

Ludde

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 16:04:00 | I kategori: Personligt | 26 kommentarer



Världens bästa systerson

Jag vann!!

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 13:39:38 | I kategori: Personligt | 91 kommentarer




Under höstens gång har vi haft en säljtävling på jobbet och gissa vem som vann? Jag !! Vinsten var en surfplatta - Samsung Galaxy Tab 10.1. Jag har verkligen varit nyfiken på surfplattorna så jag blev verkligen överlycklig av denna vinsten. Var en till här hemma som blev glad, fick knappt ha den ifred igår kväll.

Är det någon av mina läsare som har en sådan här. Jag har inte lärt mig den ännu men vill ha alla tips jag kan få. Såg att man kan ladda ner photoshop till den. Någon som har erfarenhet kring PS i en surfplatta?

Min kollega Linda som är en av de roligaste jag känner har en tendens att kläcka ur sig roliga saker.

Linda: Hur gick det till när du fick den? Var det typ en ceremoni ?
Jag: Nää, G kom och frågade om jag ville ha den.
Linda: Vad tråkigt. Jag tycker det skulle varit en ceremoni!

Ljus på golvet

Publicerat: 2011-11-21 Kl: 20:55:00 | I kategori: Lägenheten | 37 kommentarer



Tack för era kommentarer på förra inlägget. Det hjälpte faktiskt lite och jag fick lite mer inspiration till att blogga. Ni verkar vilja se lite mer inredning och det är ju bra för det är ju en rolig grej att blogga om :). Därför bjuder jag på några bilder på min fina damejeanne som jag slängde ner en ljusslinga i. Blir väldigt mysigt ljus.

Ge mig inspiration

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 19:54:21 | I kategori: Personligt | 26 kommentarer



Jag lever. Jag vet att det är lite dött emellanåt här på bloggen men just nu är jag inne i en sån period då jag frågar mig själv varför jag bloggar och inte hittar något svar på det. Jag tänker att folk skiter i väl vad jag har köpt i Ullared, i hur min nya blomma ser ut, vad jag har ätit till middag eller vad jag nu brukar blogga om. Sen ser jag att ni är här inne och kika trots de dagar jag inte uppdaterar och lämnar en massa fina kommentarer och då får jag genast dåligt samvete över att jag inte tar mig tid till att svara på dom.

Det är bara lite mycket just nu men jag är snart tillbaka med mina dagliga inlägg med en massa bilder. Om ni vet på rak arm vad ni tycker är roligt om att läsa i denna bloggen så hojta gärna till. Inredning? Recept? Shopping eller bilder på mitt hjärtegryn till katt?

Onsdag

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 20:38:30 | I kategori: Personligt | 29 kommentarer



Något 12-timmars pass på jobbet var det inte tal om när klockan ringde lite efter fem imorse. Mådde inte alls något vidare utan stängde av snoozet och sov några timmar till och jobbade normal-dag. Behövde sova ut kände jag. Efter jobbet körde jag och C och tvättade bilen och fixade lite och nu efter Bonde söker fru ska jag gå och sova. Imorgon bitti blir det en dagsutflykt till Ullared. Ska ta med mig kameran och försöka få lite roliga bilder under dagen.

Present på posten

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 19:27:32 | I kategori: | 19 kommentarer



Kom på att jag har glömt visa vad jag fick på posten häromdagen. Present från Blogkeen, som fungerar precis som Bloglovin.. fast nästan bättre. Så om ni vill följa min blogg där så klicka på länken.

Idag har jag varit ledig. Tur det faktiskt, för jag har inte mått helt hundra och hade säkert behövt sjukanmäla mig om jag hade jobbat men nu känner jag mig fit for fight för att fixa ett 12-timmars pass imorgon. Skönt att ha en dag när man inte gjort nånting förutom att pussa på sin lilla söt-katt Gösta. Var säkert därför jag mådde bättre sen. Hans kärlek kan göra vem som helst frisk. :)

Nu ska jag knåpra ihop en liten inköpslista till Ullareds-resan på torsdag :)

Novemberdag

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 08:50:00 | I kategori: Personligt | 16 kommentarer



Det blev inga vinterjackor igår. Jag är på jakt efter en mörkblå utan något lurv på luvan och hittade inte alls någon sådan och C är på jakt efter en Sail Racing men Brothers fick inte in hans storlek förrän nästa vecka så får se om han köper den då eller om han beställer från nätet. Själv så ska jag se om jag hittar nån fin jacka i Ullared. Ska dit på torsdag. Det börjar bli riktigt kallt nu så våra tunna jackor börjar göra sitt får denna gången.

Annars så tog vi en lång promenad på förmiddagen i höstsolen. Fotograferade lite men mest naturbilder och det tycker inte jag är så jätteroligt att titta på i en blogg så därför lägger jag inte upp en massa här, hihi.

Förresten så måste jag be om ursäkt för att det inte blivit någon mer söndagsintervju med någon av mina favoritbloggare. Jag jobbar som sagt väldigt mycket just nu så jag har inte haft tid att sammanställa några mer frågor men det kommer.

Saturday <3

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 08:09:51 | I kategori: Personligt | 16 kommentarer



Några bilder från igår kväll.

Idag ska jag och C ge oss ut på jakt efter vinterjackor och så får det bli en långpromenad hemma i byn också. Ser ut att bli fint väder. Får se vad dagen mer kommer bjuda på men jag ska försöka fota mycket iallafall.

Fredag!

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 17:43:19 | I kategori: Lägenheten | 12 kommentarer



Photoshoot på mina nya blommor :). Liljor är nog min nya favoritblomma. Fina att titta på och en snygg inredningsdetalj.

Idag får jag lov att säga att det har varit en mycket bra dag på jobbet av vissa anledningar. Sen att det är fredag och jag är ledig imorgon gör såklart saken ännu bättre. Tror inte jag har varit ledig en hel lördag sen jag hade semester i september så vi får se vad morgondagen bjuder på.

Ikväll ska jag och C åka hem till min storebror och fira min brorsdotter som fyllde 13 förra veckan. Jag har inte kunnat firat henne tidigare eftersom jag har jobbat hela tiden så ikväll blir det lite firande och idolmys. Ska se om jag kanske kan knäppa några bilder som jag kan lägga upp här imorgon.

Ha en trevlig fredag!

Bullfest

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 10:36:00 | I kategori: Mat, Bak & Recept | 53 kommentarer

I skogen

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 19:16:27 | I kategori: Personligt | 18 kommentarer



Jag kunde knappt tro att det var sant när klockan ringde imorse och när jag insåg att det inte var jag som skulle stiga upp. Har man jobbat tio dagar i rad + övertid på det så tycker jag man är värd en lugn ledig dag och det är precis vad jag har haft. Städade lägenheten lite imorse och sen åkte mamsen och jag till skogen och gick en promenad och till Blomsterlandet för lite nya blomsterinköp. Om ni vill se bilder på hur blommorna blev i lägenheten så kan jag visa bilder på det :)

Elsas värld

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 20:05:00 | I kategori: | 19 kommentarer

Skattkista

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 20:06:44 | I kategori: Lägenheten | 27 kommentarer



Minns ni när jag berättade i detta inlägget att jag hade köpt något från en dam på blocket? Efter jobbet idag var jag och hämtade min fin-fina amerikakoffert som hon har skickat med bussgods från Norrland. Ni ska bara veta vad jag har letat efter en snygg koffert och nu har jag den finaste av de alla. En riktig skattkista! Damen jag köpte den av berättade att den har stått på hennes vind i flera år och att den tillhörde hennes pappas morbror som var född 1894 och hade kofferten i Amerika på 1920-talet. Den är alltså nästan 100 år gammal och har säkert en jättehäftig historia bakom sig. Den ska jag vårda som om det vore min egna baby. Mer bilder kommer när jag bestämt mig för vart den ska få stå i lägenheten. Jag älskar att den luktar riktigt gammalt och den slitna looken så man ser att den har några år på nacken.

När jag ändå bildbomda inlägget så kan jag lika gärna slänga upp lite bra låttips som spelas i min "november-playlist" på spotify. Lyssna och njut !!

Takida - You Learn
Lucky Now - Ryan Adams
Satan i gatan - Veronica Maggio