Kvälls-picknick

Publicerat: 2011-04-28 Kl: 15:03:00 | I kategori: Festligheter | 0 kommentarer

Gårkvällen bjöd på kvälls-picknick med frida, sara, jocke, carro, hanna, micke, peter och linus. Såklart var Helena framme med kameran så allt var i sin ordning

Påskdagen

Publicerat: 2011-04-25 Kl: 12:34:00 | I kategori: Festligheter | 0 kommentarer
Efter jag slutat jobba igår så körde jag och C hem till byn. Mötte upp Sanne och Dvärj på OK-macken och köpte varsin glass och sen körde vi till den bryggan i byn som vi alltid hänger på så fort värmen börjar komma. Den bryggan har vi suttit på i många timmar genom åren. I skrivandets stund är Dvärj på väg tillbaka till Norge och snart åker Sanne med så nästa gång vi ses så är det ännu varmare ute :)

Långfredagens spelafton

Publicerat: 2011-04-23 Kl: 21:58:28 | I kategori: Festligheter | 0 kommentarerSläkten Persson var på besök igår. Dvärj Persson, Lillasyster Persson och Kusin Persson. Detta är inte vilka människor som helst utan detta är några människor jag tycker så otroligt mycket om. Förr i tiden kunde jag och Dvärj ringa varandra en timme innan och planera spelkväll. Det var innan hon flyttade till det där dumma landet Norge. Nu måste det planeras i flera veckor innan men ju roligare blir det när vi väl ses.

Jag slängde ihop några toast till deras kurrande magar när de kom och sen satt vi och spelade spel nonstop mellan klockan 19-01.30. Hade det inte vara för att jag började jobba kl 9.30 idag så hade vi nog suttit kvar och spelat några timmar till. Tack för en underbar kväll. Jag längtar redan till nästa gång.

Skärtorsdagen

Publicerat: 2011-04-21 Kl: 09:23:47 | I kategori: Personligt | 0 kommentarer
Steg upp när C gick till jobbet som jag alltid gör mina lediga dagar. Skönt att komma upp i tid. Har hunnit med att städa köket och tvätta ett par maskiner. La på den nya duken som jag köpte för tre guldtior i Ullared. Tyckte den var lite somrig och fin.

Så fort tvättmaskinen är klar ska jag åka till Statiol och slänga in bilen i tvätten, handla på Citygross och springa inom en sväng på Lindex. Alla jublar och klappa händerna för att vi som får lön den 25:te får pengar redan idag denna månaden. Själv så tycker jag det är urdåligt då det blir mycket längre till nästa lön. C jobbar halvdag idag som han alltid gör dagen innan röd dag så i eftermiddag ska vi köra iväg med några sopsäckar med kläder och sen blir det till att fortsätta städa. Ska dra ut båda spis och tvättmaskin och städa bakom. Tror inte det ser så jätteroligt ut där. Ja, det var väl min dag det :)

Mini-afterwork

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 21:27:09 | I kategori: Festligheter | 0 kommentarerEfter jobbet åkte jag, frida, sara, micke, henke, peter, jocke och robin till Glassiären och köpte varsin monsterglass. Som om inte det vore nog så gick vi till Stars & Stripes efteråt och delade på en nachotallrik. Har haft en mycket trevlig måndagkväll med härliga människor.

Ursäkta ett par suddiga bilder men jag är lite ny på det här med redigering men övning ger färdighet och ljust nu leker jag bara runt för att lära känna funktionerna i programmet.

och ni vet vad som gäller, säg till om ni vill att jag tar bort någon bild på er.