Bakkväll

Publicerat: 2012-06-28 Kl: 15:02:41 | I kategori: | 20 kommentarer

 
Fröknarna Helmersson och Karlsson var här igår kväll och gjorde lägenheten osäker. Vi bakade så det stod härliga till. Det var bara bagare-mössan som fattades.

Ledig

Publicerat: 2012-06-28 Kl: 14:52:33 | I kategori: | 5 kommentarer

 
Har varit ledig ett par dagar nu. C är bortrest hela veckan så jag passar på att dra hit tjejerna. Igårkväll var Linda och Frida här. Vi bakade hallon-whoppies och cupcakes. Bilder kommer i nästa inlägg. Idag har min kära vän Björkman varit här och ätit frukost. Efter det körde jag till gymmet och gick en timme på löpbandet och körde lite styrka därefter. Resten av dagen ska jag bara vara hemma och fixa lite med en grej. Hur mår ni?

Midsommardagen

Publicerat: 2012-06-24 Kl: 19:07:45 | I kategori: | 8 kommentarer

 
Har fått tillsägelse på olika håll att jag måste blogga oftare. Det är lättare sagt än gjort när man inte har något att blogga om men här kommer lite bilder från igår när jag och C var ute på landet hela dagen. Vi låg i solen och läste böcker, grillade gott kött med mor och far och fikade på mammas jordgubbstårta med egenodlade jordgubbar och såklart gosade en massa med kisarna; Gösta, Selma & Maja. Längtar tills den dagen vi har vårt egna hus ute på landet där man kan ha en massa djur, odla egna grönsaker och bär och känna doften av nyklippt gräs. Jag är ingen stads-tjej för fem öre men än så länge trivs vi väldigt bra i vår lägenhet så det dröjer nog några år till innan vi flyttar från stan.
 
Resan jag skrev om i förra inlägget går till Alcudia på Mallorca. Ingen av oss har varit där tidigare men har både hört och läst gott om den orten. Någon som varit där som kan dela med sig av lite tips?
 
 

Bokat resa

Publicerat: 2012-06-19 Kl: 18:04:58 | I kategori: Personligt | 7 kommentarer
Jag har haft som regel att bara ha egna foton i denna bloggen men nu gör jag ett undantag. Häromdagen bokade vi en charter-resa till hösten. Min mamma fyller år så det blir tillsammans med lite andra familjemedlemmar. Jag och C slog på stort och bokade hotellrummet som har takterass med egen jacuzzi på. Det kan man vara värd efter att ha jobbat hela sommaren. Ska bli så himla härligt att åka iväg och inte ha några tider att passa eller måsten, förutom projekt Bygga världens största sandslott med syskonbarnen. Någon som vågar ge sig på en gissning på vart vi ska hän?

Lördag

Publicerat: 2012-06-09 Kl: 21:18:32 | I kategori: | 14 kommentarerIdag skulle C cykla Karlskronaloppet så då tog jag den gamla kärran och körde ut till landet och hälsade på mina föräldrar och katterna. Titta vilken söt bild jag lyckades få på Gösta när han låg och vilade. Han är så fin den kisen. Både till utseendet och hans personlighet. Gösta köpte jag för nästan 5 år sedan när jag flyttade hemifrån men eftersom jag året efter flyttade till Göteborg och pluggade så fick han bo hos mina föräldrar. När jag sedan flyttade ihop med C så var han inte alls sugen på att vara ensam-katt i lägenhet i stan. Förstår honom. Har man blivit van vid att gå ut och in och ha kattkompisar så lockar nog livet som utekatt mer. Tur att han är så snäll och skötsam så att han fick fortsätta bo hos mina föräldrar. ♥

Bebisar

Publicerat: 2012-06-06 Kl: 20:20:39 | I kategori: Personligt | 19 kommentarerFörra helgen var vi och besökte en släkting som har 3 små kisbebisar. De är bara 4 veckor och alldeles underbara. Ni vet när de fortfarande luktar sådär gott och är ostadiga på benen för de har precis lärt sig gå och börjat småreta varandra. Finns nog inget bättre än kattungar.

Syréndoft

Publicerat: 2012-06-03 Kl: 13:46:17 | I kategori: Lägenheten | 12 kommentarerSommar i köket.